Referenties OVI-Electra

 

Aardpennen slaan

 

Onlangs hebben wij een brief gekregen van Enexis/BrabantWater.

In de straat worden de metalen waterleidingen vervangen door kunststofleidingen.

Of we zelf willen laten controleren of de aarding van onze meterkast gekoppeld zit aan de waterleiding. Immers als de waterleiding vervangen is door kunststof, zal de aarding niet meer werken. Als dat zo is, moeten we zelf ervoor zorgen dat er een andere aarding komt.

 

Keurig op afspraak is de monteur eerst komen kijken en met meetapparatuur geconstateerd dat we helaas iets moeten veranderen. Weer keurig op afspraak heeft de monteur een paar dagen later in de voortuin een grondpen geslagen en deze verbonden aan de meterkast. Alles netjes uit het zicht weggewerkt. We zijn vooral tevreden over zijn correctheid wat betreft afspraken en keurig werk afleveren.

 

 

Kapotte groep in de meterkast

 

Toen onze nieuwe keuken geplaatst werd, bleek de groep van de vaatwasser het niet te doen.

De keukeninstallateur had geconstateerd dat er een groep kapot was en deze vernieuwd moest worden. We hebben Ivo gebeld en die is vrijwel direct langsgekomen. Ivo had al heel snel gezien dat de schakelaar niet kapot was. Er was gruis aan de bovenzijde ingekomen.
Hij heeft deze schoongemaakt en alles werkt weer. Kosten: nihil.

 

 

Extra krachtstroom voor sauna in huis

 

Wij hadden een sauna gekocht en hiervoor is krachtstroom nodig.

Ivo is eerst komen kijken. Er moest een kabel van de meterkast getrokken worden naar de sauna-ruimte(kleine slaapkamer). Ivo heeft goed mee zitten denken om te kijken op welke wijze we deze kabel zonder al teveel kosten en mooi uit het zicht, getrokken kan worden.

De meterkast bleek niet geschikt te zijn voor krachtstroom. Ivo heeft direct gebeld met Enexis en overleg gepleegd over verzwaring van de meterkast. Zij hebben onderling afgesproken wat betreft de planning. Vervolgens is twee weken later alles keurig in orde gemaakt. Ivo heeft echt fantastisch meegedacht en een hoop zorgen uit handen genomen.

 

 

Vervangen groepenkast met 8 groepen, 3-fasen en aardlek

 

Onlangs de oude groepenkast laten vervangen. Wij hadden deze bij Superflink via OVI besteld. Verbazingwekkend goedkoop en wat een service.

Maandag bestellen en vrijdag geplaatst. En dat allemaal voor slechts € 380,-

En alles precies zoals afgesproken. We kregen zelfs een telefoontje van de installateur dat hij 15 minuten later zou komen dan was afgesproken. Dat was wel heel fijn. Kwam goed uit met het naar school brengen van de kinderen.

 

 

Contactformulier

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Contactgegevens

 

OVI-ELECTRA

 

Heilig Harthof 1

4818 RN Breda

T    06 55 333 013

E    ovi.electra@gmail.com

Kvk 20118601